Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance&Commmitment coach en ZKM-consultant,  vrolijk, down to earth, creatief, enthousiast, aandachtig, praktisch en ik wil graag met mijn persoonlijke aanpak een meerwaarde zijn voor anderen. Daarom heb ik tien jaar geleden mijn eigen praktijk Bureau Jaan  geopend, sinds 2 jaar gevestigd in den Ilp, een prachtige buitenplek onder de rook van Amsterdam. De Coach Cabin is een buitengewoon bijzondere werkplek waarmee de optie wordt geboden te werken op een plek in de natuur waar jij je thuis voelt.  Een dagdeel op pad gaan met de Coach Cabin is daarmee een optie in de coachingstrajecten die ik aanbied.

‘Als je trouw bent aan jezelf en ruimte kunt maken voor wat jij belangrijk vindt in het leven, dan sta je sterk. En lééf je echt.’

Dat merk ik dagelijks in mijn praktijk, maar ook in mijn priveleven.
Daar is moed voor nodig. Niemand krijgt zomaar een potje vertrouwen aangereikt om stappen te zetten. Daar gaat het ook niet om, moed toon je door dingen te doen die je spannend vindt, door te proberen. Zo leer je je kwaliteiten, belemmeringen en verlangens ontdekken en kun je bewuste keuzes maken die je op koers krijgen en houden.

In mijn praktijk de Coach Cabin en trainingsbureau ACT in liefde nodig ik uit mensen uit om bij zichzelf stil te staan én op pad te gaan – om zo te ontdekken en te leren.

Sinds 2009 coach en train ik – voortbouwend op mijn schat aan ervaring als docent en leerlingbegeleider – young professionals en docenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kernbegrippen voor mijn aanpak zijn: persoons- en doelgericht, betrokken, warm, aandachtig, enthousiast, creatief, combinatie van hoofd & hart & theorie & praktijk, waarde toevoegend voor de langere termijn.

In mijn praktijk put ik uit een gereedschapskist vol kennis en werkvormen , waarmee ik bij cliënten op het juiste moment de juiste snaar kan raken, zodat zij – met meer zelfinzicht en vitaliteit – stappen vooruit zetten. En het leven voluit leven.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Hier bereik je me:

06-26146002

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en zet dat eerste stapje

Wil je eerst meer over me weten? Lees dan verder.

Hoe mijn pad verliep

Zielsverlangen

Als meisje wilde ik graag zigeunerin worden. Wie ik ben en wie ik wil zijn doen me nog steeds denken aan die zigeunerin; vrij om te gaan en komen, avontuurlijk en eigengereid, mensen ontmoeten, intens, intuïtief, de kern rakend, basaal en onverstoorbaar.

Mijn zoektocht

Na de middelbare school was ik zoekende: wie ben ik, hoe zit de wereld in elkaar? Ik heb Geschiedenis gestudeerd om te begrijpen wat mensen in tijd en ruimte beweegt. Daarna ging ik lesgeven en presenteren, en groepen begeleiden.  Ik heb er plezier in om iets ingewikkelds op een simpele manier tot de kern terug te brengen.

Wat ik ervan smeed

In essentie doe ik dat nog steeds. Sinds 10 jaar in de vorm van het begeleiden van mensen zoals jij. Medemensen die vastlopen in hun eigen geschiedenis, en die willen ontrafelen om met meer bewustzijn het leven waar ze naar verlangen vorm te geven.

”Ik geloof erin, nee, ik weet, dat je leert van af en toe tegen de lamp lopen; zo leer je jezelf beter kennen en kom je stapje voor stapje dichter bij wie je wil zijn.”

Om dit proces te begeleiden volgde ik opleidingen en breid ik mijn kennis en vaardigheden hieromtrent nog steeds verder uit.  Dat is ook precies hoe ik ben, privé en in mijn werk: ik omzeil gevoelens en situaties niet. Ik ga onderweg, ervaar, sta stil, val, sta op, herken, analyseer en gebruik de ervaring als belangrijke informatiebron. Mijn ervaring is bovendien dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor mijzelf is het belangrijk om mijn hoofd, hart en buik in balans te brengen en te luisteren naar wat ze me willen zeggen. Ik leer je om gebruik te maken van die signalen. Om je bewust te worden van je verleden, je heden en je gewenste toekomst. We gaan samen op weg  om daar vorm aan te geven.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik droom van een wereld waar we het beste uit onszelf en elkaar halen. Waar tijd genomen wordt om elkaar echt te ontmoeten, waar ruimte gemaakt wordt voor wat echt van waarde is en waar de focus ligt op samenwerken aan een betere wereld. Mijn talent is om je bewust te maken van je drijfveren en je te motiveren te durven en te gaan doen wat werkelijk voor jou van waarde is. Ik help je omgaan met de hindernissen die het leven met zich meebrengt.  Daarbij fungeer ik als een levensweg-wijzer die helpt om de rode draad te ontwarren en vaardigheden aanleert om de weg te (blijven) gaan die het leven zinvol en vol zin maakt.

In de loop van de jaren heb ik mijn rugzak gevuld met kennis en tools om jou een stap verder te helpen in het vormgeven van het leven waar jij naar verlangt. Wat mij bijzonder maakt is dat ik snel tot de kern doordring, analytisch ben, een luisterend oor bied, met lichtheid en liefdevolle aandacht naar jou en het leven kijk. Ik  schuw er niet voor om heel eerlijk tegen je te zijn en ken de wegen  die je helpen jouw leven zelf te regisseren.

Ik ontmoet je graag. Wil je meer informatie? Heb je vragen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en zet dat eerste stapje

 

LinkedInprofiel