De vier trajecten

De vier trajecten waar je uit kunt kiezen zijn:

  1. Vitaal op weg . In dit traject werken we aan duurzaam en blijvend herstel. Zodat je met hernieuwde energie weer op weg kunt.
  2. Persoonlijk leiderschap. In dit traject krijg je diepgaand inzicht in jezelf en je drijfveren. Je ontwart de rode draad in je bestaan. Je leert bewust te handelen naar wat je belangrijk vindt (regie te nemen over jouw bestaan) en krijgt tools aangereikt de hobbels die daar onvermijdelijk mee gepaard gaan te nemen.
  3. Weg van stress voor docenten. Speciaal voor docenten biedt de Coach Cabin trajecten waarin gewerkt wordt aan vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Als ervaringsdeskundige weet Jaantje precies waar je als docent tegenaan loopt en wat ervoor nodig is met meer plezier en minder stress in het onderwijs te werken.
  4. Cabin onderhoud.We werken aan jouw persoonlijk onderhoud. Je weet precies waaraan je wilt werken en na een los dagdeel Cabin coaching  ga je met een opgeruimd hoofd, een opgelucht hart en een concreet actieplan weer verder op jouw levensweg.

Wil je advies over welk traject het meest passend is voor jou?
Wil je meer informatie? Heb je vragen?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op