Hoe ziet het traject Vitaal op weg eruit?

Vooraf

Tijdens het intakegesprek staan jouw klachten, vragen en doelen centraal. Daarnaast krijg je een vragenlijst waarmee we jouw stressbronnen en mate van stress in kaart brengen. Alle informatie samen geeft een goede indicatie voor wat er voor jou nodig is. Op basis hiervan en jouw persoonlijke vragen zorg ik voor een op maat gesneden begeleidingstraject.

Start traject

Tijdens de eerste sessie op mijn praktijk krijg je tips en tools om je stressniveau omlaag te brengen. Wanneer je weer wat herstellende bent van de stress maken we een afspraak voor jouw Cabin dag.

Vitaal op weg Cabin dagdeel

We rijden samen naar een voor jou favoriete plek in de natuur voor een geweldig uitzicht. Vervolgens gaan we onder het genot van een lekker drankje aan de slag met jouw vragen om ervoor te zorgen dat je in balans komt en blijft.

Als het even genoeg is, strekken we de benen door een wandeling te maken in jouw favoriete omgeving. Het fijne van een wandeling is dat je letterlijk in beweging bent en er dan vaak kwartjes vallen. Je verwerkt wat we besproken hebben, je hebt uitzicht, ademt de natuur in en in stiltes vind je vaak juist de antwoorden die je zoekt.

Je krijgt tijdens de lunch allerlei gezond lekkers, op jouw behoeften afgestemd.

We sluiten af met een concreet actieplan. Je krijgt op maat gemaakt oefenmateriaal en een samenvatting van de rode draad mee naar huis waarmee je verder kunt.

Twee weken na de Vitaal op weg Cabin dag

We hebben een uitgebreide vervolgsessie om jouw vorderingen te bespreken via skype of in mijn praktijk net boven Amsterdam Noord op een prachtige buitenlocatie. Je krijgt tools aangereikt om hobbels die je (nog) tegenkomt te kunnen nemen, zodat je ervoor zorgt dat je in balans kan blijven.

Vier tot zes weken later:

Opnieuw bespreken we jouw vorderingen en staan we stil bij wat er nog nodig is om een stap verder te komen, nog vitaler te worden.

Drie maanden later

Na 3 maanden hebben we opnieuw contact (via Skype of  een live coachingssessie) om te evalueren waar je staat, de resultaten te bespreken en daar waar nodig verder te finetunen. Je doet opnieuw de stresstest zodat je ook met een meting kunt zien in hoeverre je vitaliteit is gestegen. Je krijgt een eindrapportage als je werkgever dit traject vergoedt.