Laura van Kempen (young professional)

Amsterdam, 30 maart

Afgelopen zaterdag een sessie gedaan met Jaantje. Vanaf het eerste moment was het goed. Op het moment dat je de Coach Cabin instapt voelt het vertrouwd, veilig en open. Bijzonder hoe Jaantje ervoor zorgt dat iedereen zich meteen op zijn gemak voelt en durft open te stellen. De combinatie van op avontuur gaan, de humor maar ook diepe gesprekken in de sfeervolle cabin, is meer dan perfect. Aan de hand van simpele oefeningen, kom je tot diepere inzichten en wordt je geconfronteerd met bepaald gedrag. Jaantje luistert, vraagt door en geeft op een fijne manier advies terug. Aangezien we in een sessie met drie personen zaten, wist ze de aandacht goed te verdelen en konden we elkaar helpen, leren & inspireren. Ik heb veel aan deze dag gehad en kan ook echt aan de slag met de inzichten die ik heb verkregen. Ik zou het iedereen aanraden & ga zelf ook zeker nog een sessie plannen.

Laura

Citaat

WordPress databasefout: [Table 'pl282_wp1.wp_termmeta' doesn't exist]
SELECT term_id, meta_key, meta_value FROM wp_termmeta WHERE term_id IN (12,9,15,14,13) ORDER BY meta_id ASC

Geplaatst in Ervaringen