Hoe ziet zo’n traject eruit?

Traject Persoonlijk leiderschap 

  • Tijdens het intakegesprek brengen we jouw ontwikkelwensen in kaart.
  • Dag 1 en 2 gaan we op pad met de Cabin naar een plek die vertrouwd is voor jou of werken we bij mij op de praktijk (ook op een prachtige buitenplek). Daarin doe je een diepgaand zelfonderzoek waarin je drijfveren zichtbaar worden.
  • Dag 3 werken we óf in de Cabin óf bij mij op de praktijk (ook een heerlijke buitenplek) aan skills die jou verder brengen. We vertalen je leerdoelen in concrete acties.
  • 1 maand later: we evalueren jouw ontwikkeling en finetunen waar nodig.
  • 4 maanden later: eindevaluatie

Het programma:

Dagdeel 1 en 2:

We staan stil bij jouw leven, lopen deze door en maken ‘foto’s’ van belangrijke momenten door zogenaamde waardegebieden te formuleren. We nemen pauzes met een wandeling, koffie, thee en een heerlijke op jouw behoeften afgestemde lunch.

Thuis ga je aan de slag met de gevoelens die je op belangrijke momenten in je leven hebt ervaren.

Dagdeel 3:

We gaan de rode draad ontwarren in jouw levensverhaal. Zo krijg je zichtbaar wat jouw drijfveren zijn, waar je valkuilen en sterke kanten liggen.

Met de uitkomsten ben je bewust geworden van jouw rode draad, heb je diep zelfinzicht verkregen, je verleden, heden en toekomst helder in kaart gebracht. Dit zelfinzicht legt de basis om zaken die je anders wilt in je leven daadwerkelijk aan te kunnen pakken.

Je krijgt een huiswerkopdracht mee om je kernwaarden verder te ontdekken en je zelfinzicht in je voordeel te leren gebruiken.

2 uur durende sessie dag 4:

We gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je vanaf nu op koers blijft. We doen oefeningen, maken een actieplan en je krijgt allerlei tools aangereikt die je hierbij helpen.

2 maanden later:

We evalueren hoe je op koers ligt. Bij hobbels die je nog lastig te nemen vindt, krijg je extra ondersteuning.