Plek in de natuur

Heb je ook behoefte stil te staan bij jouw leven of te ontstressen? Neem gerust contact op!

Deze week al 2 coachingstrajecten in de Cabin mogen doen! Elke keer weer op een andere plek met prachtig uitzicht. Het mooie is dat een plek in de natuur je in een andere mindset brengt: van waakzaam en gericht op de visuele en sociale buitenwereld naar op jezelf georiënteerd en reflectief. Precies die staat die nodig is om bij jezelf stil te staan, inzichten op te doen en uitzicht te krijgen op waar je naar toe wilt in je leven. Zodat je uiteindelijk doet wat er werkelijk toe doet! Heb je ook behoefte stil te staan bij jouw leven of te ontstressen? Neem gerust contact op!

Citaat

WordPress databasefout: [Table 'pl282_wp1.wp_termmeta' doesn't exist]
SELECT term_id, meta_key, meta_value FROM wp_termmeta WHERE term_id IN (12,9,15,14,13) ORDER BY meta_id ASC

Geplaatst in Ervaringen