4YoungPeople School: Lente editie

Jaantje heeft een authentieke, open, vertrouwelijke en heel leuke persoonlijkheid. Met haar ervaring en kennis kan zij je zeker verder helpen. Daarbij is het concept van de Coach Cabin niet alleen tof, maar ook effectief. Heel nuttig!

Lucas (21) studeert Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en is werkzaam bij ICM Opleidingen & Trainingen. Tijdens de 4YoungPeople School: Lente editie volgde hij de training Cabin Coaching van Jaantje Thiadens. Lees hieronder over zijn ervaring.

De Coach Cabin

Het is een gerenoveerd brandweerbusje. De vloer was eruit getrokken om met planken te bekleden. Het dak, ook van hout, was op maat gemaakt. In het busje stond vintage meubilair: een tafeltje met twee zitplekken, een kast, twee brede banken en om het af te maken een aanrechtje compleet met wasbak, stromend water en een gasfornuis. De houtlak en verse verf waren nog te ruiken. Terwijl we door de achterruit uitkeken op het Amsterdamse bos stoomde er een warme mok home-made cappuccino in onze handen. Het was hier, in de Coach Cabin, waar ik het grootste deel van deze 4YoungPeople trainingsdag doorbracht.

 

Rust & duidelijkheid

Jaantje, twee andere deelnemers en ik waren net teruggekomen van een wandeling door de natuur waar Jaantje enkele mindfulness oefeningen met ons had gedaan. Met de rust die dit creëerde konden wij even de ochtend laten bezinken. We waren nog niet halverwege en nu al hadden wij een ander vraagstuk dan waarmee wij de training begonnen. Met haar 15 jaar coachervaring leest Jaantje heel snel tussen de regels door, waardoor zij direct tot de echte kern van het probleem doordringt. De duidelijkheid die dit bracht was verassend rustgevend.

Dat er andere deelnemers aanwezig waren stoorde het proces niet. Er heerste een vertrouwelijke en open sfeer. Iedereen kreeg genoeg persoonlijke aandacht en het voordeel van groepscoaching is dat je ook van elkaar veel kunt leren. De afwisseling tussen verfrissende boswandelingen en eerlijke gesprekken in het knusse busje zorgden voor een perfecte combinatie van verdieping en verwerking.

Resultaat

Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met handvol tips & tricks die direct toepasbaar waren en heb ik concrete actiepunten om meer volgens mijn kernwaarden te leven. Ook ben ik mij bewuster van mijn lichaam, mijn omgeving en ben ik beter in zelfacceptatie. Dit is natuurlijk allemaal maatwerk, maar ik kan deze training aanraden aan iedereen die ergens tegenaan loopt in zijn of haar leven.

 

Citaat

WordPress databasefout: [Table 'pl282_wp1.wp_termmeta' doesn't exist]
SELECT term_id, meta_key, meta_value FROM wp_termmeta WHERE term_id IN (12,9,15,14,13) ORDER BY meta_id ASC

Geplaatst in Ervaringen